07

Апартамент в кв. Гео Милев.
с жилищна  площ 85  м2. Строителство от началото на 20 в.Силно амортизирано жилище , поради което е извършен основен и пълен ремонт.
Проект и изпълнение 2016 -2017 г.

Апартаментът  е с реконструкции на стени  и приобщен балкон пред кухнята. Допълнен е с още една баня на мястото на съществуваща тоалетна. За целта е преустроен коридора и входа на кухнята. Организирано е мокро помещение с пералня и сушилна и е подсигурен бойлер за алтернативно подгряване на вода при необходимост.Нови  инсталации по част електро, ВиК и отопление. Нова дограма, нова отоплителна инсталация. 

Дневната зона е с разширен подход и е част от коридора и кухнята. Настилките на коридора, баните и кухнята са от гранитогрес , а дневната и спалните от естествен дъбов паркет. Всички корпусни мебели ( вкл.кухнята  и тапицираното легло в спалнята) са изработени в мебелно ателие DL .Фронтовете в дневната зона и кухнята са от МДФ мат лак, а в спалнята от ПДЧ с ламинатно покритие. Шкафовете и елементите в баните са комбинация от МДФ и ПДЧ , като плота в основната баня е от технически камък.

07marin
  • 1.2 K